Heeft u er wel eens bewust bij stil gestaan welke zintuigen je allemaal gebruikt bij het koken? En hoe anders koken is als een van die zintuigen wegvalt? In een workshop ‘Blind koken’ kunt u het op 20 maart zelf ervaren.

Smaakt eten anders als je blind bent of slechtziend? Welke rol speelt het gehoor en de tast? Waarom maken omgevingsgeluiden het koken dan extra lastig? Hoe weeg je ingrediënten af, hoe snijd je veilig, hoe weet je of het water kookt als je slecht ziet of blind bent?

Deze bijzondere ervaring wordt u aangeboden door de Robert Coppes Stichting in de landelijke Week van Zorg en Welzijn.

Wanneer?

Vrijdag 20 maart 2015 van 17.00 tot 20.00 (koken én samen eten)

Waar?

Kookstudio ‘Coppes Culinair’, Helvoirtseweg 151 in Vught

Aanmelden?

Aanmelden kan uiterlijk 16 maart via de mail: nvroosmalen@robertcoppes.nl of telefonisch via 073- 6570525. Het aantal plaatsen is beperkt.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant