De nieuwe dagbesteding ‘Coppes Couleur’ is officieel van start gegaan op de Helvoirtseweg 167 in Vught. Op de eerste dag in het nieuwe pand was er volop werk aan de winkel voor de deelnemers die blind of slechtziend zijn. Stoelen en ander meubilair moesten uitgepakt worden en in elkaar gezet zoals op de foto te zien is.

Montagewerk past goed bij deze derde dagbestedingslocatie van de Robert Coppes Stichting in Vught. Het is een van de nieuw activiteiten die hier wordt geboden. Andere nieuwe activiteiten zijn bijvoorbeeld houtbewerking en muziek. Ook is er een vergaderzaaltje en een receptie die bemand en gerund zullen worden door deelnemers aan de dagbesteding.

Helpen bij de dagbesteding?

Voor de nieuwe dagbesteding Coppes Couleur zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb jij specifieke kennis van of interesse in muziek, montage, houtbewerking? Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor mensen die blind of slechtziend zijn? Dan komen we graag met je in contact (info@robertcoppes.nl). Met een paar uurtjes tijd als vrijwilliger, gaat er een wereld open voor mensen die blind of slechtziend zijn.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Berichtenarchief

Ga naar de bovenkant