Wij vieren 40 jaar zorgverlening!

Dit jaar vieren we met trots ons 40-jarig jubileum. Al vier decennia lang zetten wij ons in voor blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek, en ondersteunen we hen om hun eigen leven te leiden, ondanks de uitdagingen die zij tegenkomen.

Sinds de start van onze zorgverlening in 1984 hebben we ons ontwikkeld tot een kleinschalige, betrokken organisatie die zich inzet voor een bijzondere cliëntengroep. Onze kernwaarden – betrokkenheid, verbinding, vakbekwaamheid en eigen regie van de cliënt – vormen de basis in ons dagelijks werk.

Specialistische zorg ‘op z’n Coppes’

Bij ons mag iedereen zichzelf zijn. Onze zorgprofessionals werken op hun eigen unieke wijze: persoonlijk betrokken en met een open blik op mogelijkheden. We bewegen mee met de behoeften en wensen van onze cliënten en streven ernaar hen altijd de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Dit doen wij in zeven woonvoorzieningen in Vught, bij mensen thuis in heel Zuid-Nederland, en bij vier dagbestedingen in Nijmegen, Spaubeek en Vught.

Coppes Jubileumfestival

“40 Jaar zorgverlening is een bijzondere mijlpaal,” vertelt Marian van Heerebeek, bestuurder van de Robert Coppes Stichting. “Dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!” Vanaf 21 augustus wordt theater de Speeldoos in Vught daarom drie dagen lang omgetoverd tot een heus festivalterrein, waar cliënten en medewerkers samenkomen op het Coppes jubileumfestival. “Tijdens dit feestelijke evenement kunnen zij genieten van onder meer muzikale optredens, workshops en verschillende activiteiten. Het belooft een onvergetelijk spektakel te worden dat iedereen nog lang bij zal blijven!”

“Omdat wij gewoon van mensen houden”

Tijdens dit jubileumjaar blikken wij terug op vier decennia van betekenisvolle momenten en delen we verhalen en hoogtepunten op social media (Facebook, Instagram en LinkedIn). “Ook kijken wij vooruit naar de toekomst,” vertelt Marian, “waarin we ons met passie blijven inzetten voor onze cliënten. We geloven in de kracht van betrokkenheid, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Gewoon, omdat wij van mensen houden.”

Het Coppes Jubileumfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsorbord van het 40-jarig Coppes Jubileumfestival. Bovenaan staat het logo van het festival met de tekst '40 Coppes Festival'. Hieronder staat de tekst: 'Wij bedanken onze sponsoren van het Coppes Jubileumfestival!'. De logo's van de sponsoren worden getoond: Dit of Dat, BENU, Kaatje Jans, HEMA, Lavinia, Bakker van Keulen, Taxicentrale 'De Meierij', Vincentius Vereniging Vught en BIT events. Onderaan zijn kleurrijke illustraties van dansende figuren en een persoon met een QR-code op de rug.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant