NOG Congres 2024

 

Het congres van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap is een toonaangevend evenement op het gebied van oogheelkunde, waar professionals uit de medische sector samenkomen om kennis uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. Het NOG congres 2024 vindt plaats van 27 tot en met 29 maart in MartiniPlaza te Groningen. Het programma bevat veel interessante voordrachten, mystery cases en posterpresentaties.

 

Stand Robert Coppes Stichting

In onze stand delen wij onze expertise en wetenschappelijke kennis op het gebied van een visuele beperking in combinatie met bijkomende problematiek. Onder bijkomende problematiek wordt bijvoorbeeld verstaan: psychische, psychosociale, psychiatrische, chronische (ernstige tot zeer ernstige) lichamelijke en/of cognitieve comorbiditeit. Bezoekers hebben de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze expertise medewerkers en onderzoekers en zij vinden er informatie over wetenschappelijke onderzoeken. Samen streven we naar een beter begrip en verbetering van de zorg voor deze specifieke doelgroep.

 

Voor meer informatie over het NOG congres 2024 en een plattegrond van de expositie, nodigen we u uit om onze website van het NOG congres 2024 te bezoeken of contact met ons op te nemen.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze stand (nr. 28) op het NOG congres 2024!

 

Adres
Martini Plaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant