Monique Beukers legt na bijna 20 jaar haar functie als bestuurder neer. Onder haar bezielende leiding heeft de Robert Coppes Stichting een herkenbare en alom gewaardeerde positie verworven als organisatie met gespecialiseerde zorg voor blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek.

Speld van verdienste

Voor haar bijzondere bijdrage kreeg ze, tijdens de Kennisdag van de Robert Coppes Stichting, de Speld van verdienste uitgereikt door D66 wethouder Fons Potters van de gemeente Vught. In zijn toespraak roemde hij haar onvermoeibare inzet voor- en betrokkenheid bij cliënten.

Velen hebben Monique Beukers leren kennen als enthousiaste en inspirerende pleitbezorger voor zorg waarin de cliënt altijd voorop staat. Een visie die zij verder vertaalde op alle niveaus van de organisatie en daarbuiten.

Monique was ook de drijvende kracht achter het ontstaan van de expertise afdeling van de organisatie, waar professionals werken aan de wetenschappelijke onderbouwing van kennis over de specialistische zorg die deze cliëntengroep vraagt.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant