Blind of slechtziend? De Robert Coppes Stichting ondersteunt

Als je blind of slechtziend bent is het niet altijd gemakkelijk om het leven te leiden dat je zelf graag wilt.  Leven met een visuele beperking kost veel energie. Als je daarnaast wellicht ook nog andere problemen hebt, kan het leven erg complex worden.

Wat kunnen we bieden?

De Robert Coppes Stichting kan op veel manieren ondersteunen. Bij het wonen, dagbesteding, maar ook bijvoorbeeld bij het leren gebruiken van hulpmiddelen, het onderhouden van je sociale contacten, bij het leren accepteren en omgaan met je beperkingen. We helpen je om zoveel mogelijk grip te houden op je eigen leven.

Wij ondersteunen je om het leven te leiden dat bij je past. Gebruikmakend van je interesses, dromen, talenten en mogelijkheden, rekening houdend met je beperkingen.

Hoe ondersteunen we?

We ondersteunen ‘op z’n Coppes’. Dat betekent: persoonlijk, betrokken, met bijzondere expertise en ‘Eigen-wijs’ als dat nodig is om te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die bij je past.

Waar ondersteunen we?

In bijna heel Zuid-Nederland bieden we specialistische begeleiding aan huis. In Vught hebben we verschillende mogelijkheden voor Begeleid wonen en twee locaties voor dagbesteding. Dagbesteding bieden we ook in Nijmegen en Spaubeek.

Meer weten?

Aarzel niet om met vragen contact met ons op te nemen!