De visie van de Robert Coppes Stichting is toe aan vernieuwing. De vorige visie ‘Vrijheid in verbondenheid’ is geformuleerd in 2013. Echter, de ontwikkelingen binnen de zorg, de visuele sector en onze organisatie hebben niet stilgestaan. Tijd om met een frisse blik onze mens- en zorgvisie en bestaande kernwaarden nog eens onder de loep te nemen.

Tijdens diverse bijeenkomsten in de afgelopen weken konden medewerkers en cliënten meedenken en adviseren. We hebben veel inspiratie opgedaan. Mooi om te zien dat bepaalde waarden zoals de mensgerichte en gelijkwaardige benadering nog steeds actueel en dus echt verankerd zijn in onze organisatie.

Wat is prettig bij de Coppes?

We vroegen cliënten bijvoorbeeld of ze konden omschrijven wat kenmerkend is aan de ondersteuning en begeleiding die we bieden. Wat is prettig bij de Coppes? Hoe zou u de Coppes medewerker als mens omschrijven? De inzichten en ideeën die naar voren kwamen, gebruiken we om een nieuwe, passende en eigentijdse visie te ontwikkelen die voor alle betrokkenen bij de Stichting herkenbaar is. We verwachten de geactualiseerde visie in het najaar gereed te hebben. Houd onze website in de gaten voor de laatste informatie over dit onderwerp.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant