De dagbesteding van de Robert Coppes Stichting organiseert op donderdagmiddag 12 december 2019 tussen 14.00 en 18.00 uur een kerstmarkt op de locatie Helvoirtseweg 167 in Vught. Onder het genot van een glaasje glühwein, koffie of thee en vers gebakken koekjes kunnen bezoekers zien, horen en ervaren wat voor mooie dingen je kunt doen en maken als je niet of heel slecht kunt zien.

Programma

Tijdens de kerstmarkt zijn de zelfgemaakte kerstartikelen tegen een kleine vergoeding te koop. De deelnemers van de dagbesteding verzorgen op verzoek een rondleiding en er is ruimte voor het beantwoorden van vragen over leven met een visuele beperking. Er zijn ook diverse hulpmiddelen aanwezig.

Er wordt onder andere opgetreden door onze Color Band, een muziekgroep van acht deelnemers die allemaal blind of slechtziend zijn. De groep speelt kerstliedjes inclusief een aantal nummers uit het eigen repertoire. De optredens zijn gepland om 14:30 uur en 16:00 uur.

Opbrengst

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan projecten van de dagbesteding.

Tot 12 december?

Graag ontmoeten wij u donderdagmiddag 12 december (14.00u – 18.00u) tijdens onze kerstmarkt bij dagbesteding Coppes Couleur aan de Helvoirtseweg 167 in Vught.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant