Kerstmarkt bij dagbesteding in Vught

Coppes Couleur, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in Vught, organiseert op dinsdagmiddag 13 december een gezellige Kerstmarkt.

Onder het genot van een lekker glaasje glühwein, koffie of thee en vers gebakken koekjes kunnen bezoekers zien, horen en ervaren wat voor mooie dingen je kunt doen en maken als je niet of heel slecht kunt zien.

Kerstmarkt

In gezellig ingerichte kraampjes zijn artikelen te koop die zijn gemaakt door deelnemers van de dagbesteding. Denk hierbij aan mooie houten borrelplanken, macramé plantenhangers, vogelhuisjes, schilderijen, Kerstversiering en meer. De opbrengst hiervan komt ten goede aan projecten en materialen voor de dagbesteding.

Sfeervolle muziek

De Color Band verzorgt tijdens de Kerstmarkt een aantal sfeervolle optredens. Deze muziekgroep bestaat uit acht cliënten van de Robert Coppes Stichting die allen blind of slechtziend zijn. De optredens staan gepland van 14:00 tot 14:30 uur en van 15:30 tot 16:00 uur.

kerstplaatje

Demonstraties en informatie

In speciale informatiekraampjes worden bezoekers geïnformeerd over het leven met een visuele beperking, dagbesteding, mobiliteit & oriëntatie en andere interessante thema’s. Er worden diverse hulpmiddelen gedemonstreerd en op verzoek verzorgen de deelnemers een rondleiding. Ook is er volop ruimte voor het beantwoorden van vragen over blind of slechtziend zijn.

Welkom

De Kerstmarkt vindt plaats op dinsdag 13 december van 14.00 tot 17.00 uur bij dagbesteding Coppes Couleur aan de Helvoirtseweg 167 in Vught. U bent van harte welkom!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dagbesteding? Kijk dan hier.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant