Gezellige Kerstmarkt bij dagbestedingen in Vught en Spaubeek

Twee dagbestedingen van de Robert Coppes Stichting organiseren op zaterdag 18 november (dagbesteding Robert Coppes Limburg in Spaubeek) en op maandag 11 december (dagbesteding Coppes Couleur in Vught) een gezellige Kerstmarkt!

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers kunnen bezoekers zien, horen en ervaren wat voor mooie dingen je kunt doen en maken als je niet of heel slecht kunt zien.

Kerstmarkt

In gezellig ingerichte kraampjes zijn artikelen te koop die zijn gemaakt door deelnemers van de dagbesteding. Denk hierbij aan mooie houten borrelplanken, macramé plantenhangers, vogelhuisjes, schilderijen, Kerstversiering en meer. De opbrengst hiervan komt ten goede aan projecten en materialen voor de dagbesteding.

Sfeervolle muziek in Vught

Bij dagbesteding Coppes Couleur in Vught verzorgt daarbij de enige echte Color Band een aantal sfeervolle optredens tijdens de Kerstmarkt. Deze muziekgroep bestaat uit acht cliënten van de Robert Coppes Stichting die allen blind of slechtziend zijn.

Demonstraties en informatie

Bezoekers worden geïnformeerd over leven met een visuele beperking, dagbesteding, mobiliteit & oriëntatie en andere interessante thema’s. Er worden diverse hulpmiddelen gedemonstreerd en op verzoek verzorgen de deelnemers een rondleiding. Ook is er volop ruimte voor het beantwoorden van vragen over blind of slechtziend zijn.

Welkom

U bent van harte welkom op de Kerstmarkten!

  • Zaterdag 18 november van 13:00-16:00 uur bij dagbesteding Robert Coppes Limburg aan de Schoolstraat 3 in Spaubeek.
  • Maandag 11 december van 14.00 tot 17.00 uur bij dagbesteding Coppes Couleur aan de Helvoirtseweg 167 in Vught.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dagbesteding? Kijk dan hier.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant