De Robert Coppes Stichting houdt op woensdagmiddag 14 december a.s. tussen 14.00 en 18.00 uur een kerstmarkt op een van de dagbestedingslocaties in Vught. Onder het genot van een glaasje glühwein of een kopje koffie/ thee en vers gebakken koekjes kunnen bezoekers volop van de kerstsfeer genieten. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een prachtig memobord!

Programma

Op de kerstmarkt zijn zelfgemaakte kerstartikelen tegen een kleine vergoeding te koop. De deelnemers van de dagbestedingen laten bezoekers graag zien, horen en ervaren op welke wijze je mooie dingen kunt doen en maken als je niet of heel slecht kunt zien. Zij geven op verzoek een rondleiding en er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van vragen over blind of slechtziend zijn. Er zijn ook diverse hulpmiddelen aanwezig.

Tijdens de middag verzorgt de ‘Color Band’, een muziekgroep van acht deelnemers met een visuele beperking, om 14.30 en 16.00 uur een optreden. De muziekgroep speelt kerstliedjes inclusief een aantal nummers uit het eigen repertoire.

Opbrengst

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan projecten van de dagbestedingen.

Tot 14 december?

Graag verwelkomen wij u op 14 december a.s. tijdens onze kerstmarkt tussen 14.00 en 18.00 uur bij dagbesteding Coppes Couleur aan de Helvoirtseweg 167 in Vught.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Berichtenarchief

Ga naar de bovenkant