Update 12 maart. De ZieZo-beurs 2020 van 13 en 14 maart gaat niet door. Het evenement is afgelast op basis van richtlijnen van het RIVM tegen het coronavirus. Meer informatie: www.ziezo.org.

Op 13 en 14 maart 2020 vindt de 24e editie van de ZieZo-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Dit is een evenement voor mensen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hier beroepsmatig mee te maken heeft. In de Coppes stand vind je informatie over de diverse vormen van ondersteuning die we bieden; bij het wonen, bij het vinden van passende dagbesteding of bij alledaagse zaken zoals het gebruik van hulpmiddelen, het onderhouden van sociale contacten en het leren accepteren van en omgaan met beperkingen. Kom langs en laat je bijpraten over de mogelijkheden. Bij de Coppes voel je je thuis en mag jij jezelf zijn.

Op vrijdag 13 maart, de dag waarop ook veel professionals de beurs bezoeken, is er gelegenheid om kennis te maken met de diverse expertise projecten waar we bij betrokken zijn. We verzamelen en delen zoveel mogelijk kennis over het leven met een visuele beperking en bijkomende problemen. Onze projectleiders zijn op de beurs aanwezig om hier meer over te vertellen.

Toegangskaarten, wees er snel bij

De toegang voor de ZieZo-beurs is gratis! Heb je je gratis toegangskaart voor de beurs nog niet besteld? De ervaring leert dat het op de beursvloer ‘s middags wat rustiger is dan ‘s ochtends. Via deze link bestel je kaarten. Algemene informatie over de ZieZo beurs is te vinden op: ziezo.org

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant