Verse pompoensoep in de herfst of een broodje hamburger voor de stevige trek. Met veel plezier maken deelnemers van dagbestedingen Coppes Couleur en A la Coppes al ruim een jaar wekelijks op bestelling een heerlijke lunch klaar onder het mom van; ‘Voor wat extra energie in deze tijd, heeft A la Coppes iets lekkers bereid.’ De kookactiviteiten worden binnenkort uitgebreid met een eigen borrelhapjeslijn.

De deelnemers worden onder begeleiding van een kok betrokken bij het verwerken van de bestelling, de inkoop en bij het klaarmaken van de gerechten zelf. Zij krijgen onder andere uitleg over hygiënisch werken, verschillende bereidingen, ingrediënten, handelingen en snijtechniekenDe deelnemers, die allen visueel beperkt zijn, halen veel voldoening uit het koken en kunnen de opgedane kennis en vaardigheden thuis in praktijk brengen. 

Trek gekregen?

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het sturen van een mail naar alacoppes@outlook.com. Zij ontvangen vervolgens iedere week een bestellijst met de broodjes, soep of salade voor die week. Op maandag vóór 12 uur kunnen bestellingen worden doorgeven voor de woensdag erna. De gerechten worden binnen de gemeente Vught aan huis bezorgd. Voor aanvullende vragen is dagbesteding A la Coppes telefonisch bereikbaar via 073-657 05 25.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Berichtenarchief

Ga naar de bovenkant