In ons jubileumjaar, waarin we 40 jaar ondersteuning bieden aan blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek, hebben we fantastisch nieuws te delen: de Robert Coppes Stichting is officieel erkend als expertise-organisatie door ZonMw!

 

Deze erkenning werd vandaag officieel bekendgemaakt door de programmacommissie van de Expertisefunctie ZG.

Sinds de oprichting van onze afdeling Expertise, Innovatie en Kennis (EIK) in 2016, hebben we ons gericht op het ontwikkelen, vastleggen en delen van gespecialiseerde kennis over de ondersteuning van blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek. De verkregen erkenning bevestigt het belang van kennis van deze specifieke cliëntengroep.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan onze medewerkers, die dagelijks hun passie en toewijding tonen in de zorg voor cliënten. Ook een warm dankjewel aan onze samenwerkingspartners, waaronder Ruth van Nispen, Low Vision Researchgroep van Amsterdam UMC, Kennis Over Zien, Bartiméus, Koninklijke Visio, Oogvereniging en Maculavereniging, voor hun vertrouwen en enorm waardevolle samenwerking.

Tot slot bedanken we ZonMw en de programmacommissie van de expertisefunctie ZG voor deze erkenning. We kijken met veel energie uit naar de toekomst, vastberaden om onze missie voort te zetten en het welzijn van onze cliënten voortdurend te verbeteren.

 

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant