Heb jij wat tijd over en spreekt het je aan om samen met blinde en slechtziende mensen te koken, wandelen of bingo te spelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen met een visuele beperking en bijkomende problemen. Het is voor hen vaak lastig om een geschikte vrijetijdsbesteding te vinden en nieuwe mensen te ontmoeten. De vrijetijdsclub van de Stichting organiseert een divers aanbod van activiteiten waar cliënten zich voor kunnen aanmelden. De inzet van vrijwilligers is bij de uitvoering onmisbaar. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om hierbij, met enige regelmaat en op vrijwillige basis, te ondersteunen. Het is belangrijk en dankbaar werk dat je samen met onze professionals uitvoert. Alle hulp is welkom. Ben je meer geïnteresseerd in het persoonlijk begeleiden van een cliënt? Ook dat kan. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Als vrijwilliger aan de slag

Alle zaken rond vrijwilligerswerk zijn bij ons goed georganiseerd. Zo ervaar je tijdens een blindlooptraining wat het betekent om te leven met een visuele beperking. Daarnaast kunnen vrijwilligers met vragen altijd terugvallen op medewerkers van de Stichting.

Interesse?

Wil je ons ondersteunen bij activiteiten of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met:

Coördinator vrijetijdsbesteding Monique van den Heuvel,

T. 073 657 91 57
E: mvdheuvel@robertcoppes.nl.

 

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant