De Robert Coppes Stichting ontving een pluim voor haar inzet op het gebied van beroepspraktijkvorming. Violet van Vlodrop, coördinator Leren en Ontwikkelen bij de Stichting, ontving de pluim uit handen van Suzanne van Tuijl, adviseur Praktijkleren bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Van de 600 leerbedrijven kregen tien organisaties deze erkenning.

Aanpak vergroot kansen studenten

Suzanne geeft als reden aan dat ze enthousiast is over de investeringen die op het vlak van beroepspraktijkvorming worden gedaan. De aanpak vergroot de kansen en mogelijkheden van studenten die kiezen voor het leren in de praktijk. Specifiek doelt Suzanne hierbij op de open en enthousiaste houding bij het opleiden en begeleiden van studenten.
De Robert Coppes Stichting leidt studenten vanuit alle opleidingsniveaus en met verschillende opleidingsprofielen op. Daarnaast is er een eigen methodische praktijkbegeleiding ontwikkeld en worden er (verdiepende) werkbegeleiderscursussen gegeven.

Violet is aangenaam verrast en benadrukt dat de opsteker te danken is aan het werk en de betrokkenheid van medewerkers. ‘Mooi om te zien dat iedereen zich verantwoordelijk voelt en de inspanningen op dit vlak worden beloond. De pluim is tevens een bevestiging dat we als leerbedrijf de toekomst in huis hebben.’

Klik hier voor meer informatie over de uitreiking van SBB.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant