Psyvisnet

Platform voor toegankelijke kennis psychiatrische problematiek bij mensen met een visuele beperking

Psyvisnet is een online netwerk voor zorgprofessionals die op enigerwijze werken met mensen met een visuele beperking in combinatie met psychische/psychiatrische problematiek. Hier wordt informatie gebundeld die relevant is voor het werken met deze doelgroep. Zorgprofessionals kunnen hier informatie vinden en ook zelf informatie delen met andere zorgprofessionals.

Eerder was Psyvisnet een gesloten platform waar met name zorgprofessionals van Bartiméus, de Robert Coppes Stichting en Visio zich geregistreerd hadden. Vanaf nu is Psyvisnet  toegankelijk voor iedere professional die werkt met mensen met een visuele beperking en psychische/psychiatrische problematiek. Registratie is niet meer nodig, waardoor kennis ten behoeve van de doelgroep een breder bereik heeft.

logo van psyvisnet

Wel blijft het mogelijk je in te schrijven voor de nieuwsbrief, waardoor je op de hoogte blijft van alle nieuwe kennis die op Psyvisnet wordt gedeeld.

Benieuwd naar wat er allemaal te vinden is op Psyvisnet? Neem eens een kijkje op www.psyvisnet.nl!

Ben je zorgprofessional en heb je zelf documenten die waardevol kunnen zijn voor andere zorgprofessionals? Je kunt ook zelf documenten plaatsen op Psyvisnet. Laten we onze kennis bundelen.

Meer nieuws

Ga naar de bovenkant