
Heeft u er wel eens bewust bij stil gestaan welke zintuigen je allemaal gebruikt bij het koken? En hoe anders koken is als een van die zintuigen wegvalt? In een workshop ‘Blind koken’ kunt u het op 20 maart zelf ervaren.
Smaakt eten anders als je blind bent of slechtziend? Welke rol speelt het gehoor en de tast? Waarom maken omgevingsgeluiden het koken dan extra lastig? Hoe weeg je ingrediënten af, hoe snijd je veilig, hoe weet je of het water kookt als je slecht ziet of blind bent?
Deze bijzondere ervaring wordt u aangeboden door de Robert Coppes Stichting in de landelijke Week van Zorg en Welzijn.
Wanneer?
Vrijdag 20 maart 2015 van 17.00 tot 20.00 (koken én samen eten)
Waar?
Kookstudio ‘Coppes Culinair’, Helvoirtseweg 151 in Vught
Aanmelden?
Aanmelden kan uiterlijk 16 maart via de mail: nvroosmalen@robertcoppes.nl of telefonisch via 073- 6570525. Het aantal plaatsen is beperkt.
Meer nieuws
Nieuwsarchief
Berichtenarchief
- juli 2022 (1)
- april 2022 (1)
- maart 2022 (1)
- februari 2022 (2)
- december 2021 (1)
- november 2021 (1)
- september 2021 (2)
- juni 2021 (2)
- april 2021 (2)
- maart 2021 (2)
- februari 2021 (1)
- januari 2021 (1)
- oktober 2020 (3)
- september 2020 (1)
- juni 2020 (1)
- mei 2020 (2)
- april 2020 (1)
- maart 2020 (1)
- februari 2020 (2)
- januari 2020 (1)