Heeft u er wel eens bewust bij stil gestaan welke zintuigen je allemaal gebruikt bij het koken? En hoe anders koken is als een van die zintuigen wegvalt? In een workshop ‘Blind koken’ kunt u het op 20 maart zelf ervaren.
Smaakt eten anders als je blind bent of slechtziend? Welke rol speelt het gehoor en de tast? Waarom maken omgevingsgeluiden het koken dan extra lastig? Hoe weeg je ingrediënten af, hoe snijd je veilig, hoe weet je of het water kookt als je slecht ziet of blind bent?
Deze bijzondere ervaring wordt u aangeboden door de Robert Coppes Stichting in de landelijke Week van Zorg en Welzijn.
Wanneer?
Vrijdag 20 maart 2015 van 17.00 tot 20.00 (koken én samen eten)
Waar?
Kookstudio ‘Coppes Culinair’, Helvoirtseweg 151 in Vught
Aanmelden?
Aanmelden kan uiterlijk 16 maart via de mail: nvroosmalen@robertcoppes.nl of telefonisch via 073- 6570525. Het aantal plaatsen is beperkt.
Meer nieuws
Nieuwsarchief
Berichtenarchief
- november 2024 (2)
- oktober 2024 (3)
- augustus 2024 (2)
- mei 2024 (1)
- maart 2024 (1)
- januari 2024 (1)
- november 2023 (1)
- juli 2023 (2)
- juni 2023 (1)
- maart 2023 (1)
- december 2022 (2)
- november 2022 (2)
- september 2022 (1)
- juli 2022 (1)
- april 2022 (1)
- maart 2022 (1)
- februari 2022 (2)
- december 2021 (1)
- november 2021 (1)
- september 2021 (2)